Kenneth 20 21 39 93
Niels 23 93 87 99
Peter 22 98 18 56

Salg af garageporte

Med en AROS-garageport har du sikret dig et godt og solidt kvalitetsprodukt, der til enhver tid lever op til de gældende krav og regler i EU, og som er meget konkurrencedygtig med hensyn tl drifts- ogvedligeholdelsesomkostninger.

Samtlige komponenter er af meget høj kvalitet og sikrer portene en lang levetid. Portbladet er fremstillet i aluminium eller varmgalvaniseret, lakeret stål. Beslag, wirer og hængsler er som standard galvaniseret stål, kørerullerne er udført i nylon støvtætte kuglelejer, som bevirker at porten er meget lydsvag.

Portsektionerne er højisoleret med 42 mm freonfri polyureanskum, og de solide og smidige gummitætninger holder porten effektiv tæt for vand og blæst..

Vælg selv design mellem 5 elegante portpaneler. Den smukke og stilrene med brædeprofilering, det tidløse med glat overflade eller træstruktur, og det elegante med klassiske frisefyldninger i struktur eller mørkebrunt trælook. Alle porte fremstilles i egen produktion og specielt efeter dine mål, ønske og behov.

Porten leveres som standard lakeret i hvid RAL-9010, men kan efter ønske lakeres i netop din farve.
Alle portsektioner kan forsynes med højisolerede acrylvinduer. Der kan vælges mellem ovale og rektangulre i kraftig plastramme eller dekorationsvinduer i forskellige udformninger.

Samtlige porte er forberedt for elektriske portåbnere, der som standard er forsynet med ingreret loftlys og leveres med fjernbetjening. Den indbyggede automatik overvåger portens bevægelser, og vil omgående køre porten op, hvis den måder modstand. Du kan også få monteret fotocelleovervågning, som giver dig yderligere personsikkerhed.

Kontakt Uni-Doors for et ganske uforpligtende tilbud.
Kontakt os
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Uni-Doors | Musmannsvej 12B, Hou | 8300 Odder