Kenneth 20 21 39 93
Niels 23 93 87 99
Peter 22 98 18 56

Salg af industriporte

Uni-Doors forhandler AROS-industriporte, som til enhver tid lever op til gældende krav og normer inden for DK og EU regler.

AROS-industriporte er yderst konkurrencedygtige på markedet for porte med hensyn til sikkerhed, drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, i dét samtlige komponenter leveres i en meget høj kvalitet, hvorved portens levetid samtidig sikres betydeligt.

Selve portbladet er fremstillet i aluminium (type S-262) eller varmgalvaniseret, lakeret stål (type S-260). Alle beslag, wirer og hængsler leveres som standard i galvaniseret stål, og kølerullerne er af nylon med støvtætte kuglelejer, hvilket bevirker at portene virker meget lydsvage.

Ydermere leveres alle AROS-industriporte med en indbygget personsikkerhed, herunder bl.a. fingerbeskyttelse, som sikrer, at ingen får fingrene i klemme mellem portsektionerne. Endvidere leveres portene altid med fjederbrudssikring.
En AROS-industriport kan bestilles i de mest gængse RAL-farver, og samtidig kan portene udbygges efter behov med diverse former for ekstraudstyr, herunder eksempelvis ovale, rektangulære eller Full Vision (acryl eller termo) ruder, gangdør, fotoceller, el-maskineri og håndsendere m.m

Ved en eventuel ordreafgivelse må der som udgangspunkt påregnes en leveringstid på ca. 5-7 uger fra en evt. bestillingsdato.

Kontakt Uni-Doors for et ganske uforpligtende tilbud.
Kontakt os
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Uni-Doors | Musmannsvej 12B, Hou | 8300 Odder